Portfolio Festivals

"Passie, creativiteit en professionaliteit zijn mijn ingrediënten voor een perfecte foto"

Betrokken, enthousiast en creatief: dat ben ik!

"In iedere opdracht probeer ik mijn eigen stijl te leggen zonder daarbij de wensen en de verwachtingen van de klant uit het oog te verliezen"

Passie, creativiteit en professionaliteit zijn mijn ingrediënten voor een perfecte foto. Achter de naam De Perfecte Klik staat webdesigner & fotograaf Marcel Wennink. In iedere opdracht probeer ik mijn eigen stijl te leggen zonder daarbij de wensen en de verwachtingen van de klant uit het oog te verliezen. Met mijn fotografie wil ik opdrachtgevers maximaal ondersteunen bij hun communicatie.

Professionele foto’s bieden je organisatie en bezoekers een blijvende herinnering aan de beleving van het moment. Je kunt de foto's plaatsen op je website en als download beschikbaar stellen. Een ander voordeel is dat je de foto’s kunt gebruiken voor promotiemateriaal op bijvoorbeeld social media. Wat je bij eventfotografie vooral laat zien is sfeer en beleving van je gasten of bezoekers. Ik haal alles uit de kast voor de perfecte klik.

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk!

"Als fotograaf ben ik constant op zoek naar de perfecte klik en heb ik veel ervaring in het zoeken naar en het uitlokken van prachtige dynamische beelden"

Een foto is een investering maar wat je ervoor terug krijgt is vaak onbetaalbaar. Het zijn herinneringen, gevoelens en details van je leven die vastgelegd zijn om nooit meer te vergeten. Ik kies voor ongedwongen en spontane fotografie die het echte beeld overbrengen. Mensen zijn bijzonder en uniek, dat vraagt om persoonlijke en menselijke fotografie.

Op deze pagina heb ik een kleine selectie van foto’s gemaakt. Ben je op zoek naar een professionele fotograaf, neem dan contact met me op. De mogelijkheden zijn eindeloos en de prijzen afhankelijk van je wensen. Ik werk door heel Nederland en ben inzetbaar voor diverse evenementen en festivals. Fotografie is maatwerk er is geen eenduidige prijs aan te geven voor alle verschillende mogelijkheden binnen het vakgebied. Ik volg in mijn tarief de richtlijnen van professionele fotografen.

Social Media

"Volg de Perfecte Klik op Social Media"

Twitter
Twitter
Op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Volg De Perfecte Klik op Twitter.
Op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Volg De Perfecte Klik op Twitter.
Instagram
Instagram
Volg De Perfecte Klik op Instagram en geniet mee van mijn foto's.
Volg De Perfecte Klik op Instagram en geniet mee van mijn foto's.
LinkedIn
LinkedIn
Mijn eigen bedrijfsprofiel op LinkedIn met alle relevante bedrijfsgegevens.
Mijn eigen bedrijfsprofiel op LinkedIn met alle relevante bedrijfsgegevens.