Straatportretten

"Ik maak foto's met een uitstraling en met een pakkend "wauw" effect"

Betrokken, enthousiast en creatief: dat ben ik!

"In iedere opdracht probeer ik mijn eigen stijl te leggen zonder daarbij de wensen en de verwachtingen van de klant uit het oog te verliezen"

Passie, creativiteit en professionaliteit zijn mijn ingrediënten voor een perfecte foto. Achter de naam De Perfecte Klik staat webdesigner & fotograaf Marcel Wennink. In iedere opdracht probeer ik mijn eigen stijl te leggen zonder daarbij de wensen en de verwachtingen van de klant uit het oog te verliezen. Met mijn fotografie wil ik opdrachtgevers maximaal ondersteunen bij hun communicatie.

Als fotograaf heb ik mij in de afgelopen jaren ontwikkeld als een allround fotograaf. Mijn vakgebieden zijn voornamelijk: portretfotografie, festivals, evenementen, straatfotografie en bedrijfsfotografie. Daarnaast geef ik workshops over straatfotografie. Ik ben voor meerdere foto's en projecten genomineerd, mijn foto is ook gepubliceerd in het blad Zoom.nl en heb ik mee mogen doen met het project Human Rights.

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk!

"Als fotograaf ben ik constant op zoek naar de perfecte klik en heb ik veel ervaring in het zoeken naar en het uitlokken van prachtige dynamische beelden"

Ik maak foto's met een uitstraling en met een pakkend "wauw" effect. Deze zullen zeker doeltreffend zijn. Ik neem de tijd om je wensen te verwezenlijken en met je mee te denken. Een klik van mijn camera kan een herinnering worden die je voor altijd met je mee zult dragen.

Op deze pagina heb ik een kleine selectie van foto’s gemaakt. Ben je op zoek naar een professionele fotograaf, neem dan contact met me op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Fotografie is maatwerk er is geen eenduidige prijs aan te geven voor alle verschillende mogelijkheden binnen het vakgebied. Ik volg in mijn tarief de richtlijnen van professionele fotografen. Ik werk door heel Nederland en ben inzetbaar voor diverse projecten.

Social Media

"Volg de Perfecte Klik op Social Media"

Twitter
Twitter
Op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Volg De Perfecte Klik op Twitter.
Op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Volg De Perfecte Klik op Twitter.
Instagram
Instagram
Volg De Perfecte Klik op Instagram en geniet mee van mijn foto's.
Volg De Perfecte Klik op Instagram en geniet mee van mijn foto's.
LinkedIn
LinkedIn
Mijn eigen bedrijfsprofiel op LinkedIn met alle relevante bedrijfsgegevens.
Mijn eigen bedrijfsprofiel op LinkedIn met alle relevante bedrijfsgegevens.