• Voor mijn klanten ontwikkel ik alle websites in WordPress

    Heb je een geweldig idee of een uitdagend probleem? Wij wisselen graag met je van gedachten over je online ambities. Bel of mail ons nu geheel vrijblijvend.

Fotografie
Fotografie
Als fotograaf ben ik constant op zoek naar de perfecte klik en heb ik veel ervaring in het zoeken naar en het uitlokken van prachtige dynamische beelden.
Als fotograaf ben ik constant op zoek naar de perfecte klik en heb ik veel ervaring in het zoeken naar en het uitlokken van prachtige dynamische beelden.
Webdesign
Webdesign
De Perfecte Klik is een webdesignbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve websites met een uitdagende uitstraling.
De Perfecte Klik is een webdesignbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve websites met een uitdagende uitstraling.
Grafische vormgeving
Grafische vormgeving
Je wilt onderscheidend zijn en ook opvallen? Ik lever voor elk doel en elke doelgroep een aansprekende oplossing.
Je wilt onderscheidend zijn en ook opvallen? Ik lever voor elk doel en elke doelgroep een aansprekende oplossing.

Een vrijblijvende offerte?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

WordPress: het populairste content management systeem (CMS)

V

eel mensen hebben wel eens van WordPress gehoord maar weten eigenlijk niet wat het inhoudt. Daarom geef ik op deze pagina antwoord op de vraag: wat is WordPress precies? WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem (CMS), waarmee je heel eenvoudig een website kunt bouwen. Meer dan 75% van de websites met een content management systeem draait op WordPress. Iedereen kan het gebruiken dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden. In 2003 werd WordPress gestart met het doel om het publiceren van teksten op internet makkelijker te maken. In eerste instantie was WordPress volledig gericht op bloggers en was het nog niet zo gebruiksvriendelijk als tegenwoordig. Doordat het een zogeheten open source is blijft WordPress toegankelijk voor iedereen. Dit heeft ertoe geleid dat mensen van over de hele wereld dagelijks bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen voor WordPress. Hierdoor is het platform steeds functioneler geworden en wordt WordPress al lang niet meer alleen voor blogs gebruikt maar ook voor websites met een zakelijk doeleinde.

Je DROOM website laten BOUWEN? Ik doe HET gewoon.

Gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve websites.

Ik ontwikkel alle websites in WordPress

Wat zijn de voordelen van Wordpress?

Gebruiksvriendelijk

Wat is de kracht van WordPress? Die zit voornamelijk in de gebruiksvriendelijkheid. Zonder enige technische voorkennis kun je een eigen website maken én onderhouden. Je hoeft geen ervaring te hebben met het wijzigen van teksten of het invoegen van afbeeldingen en het toevoegen of verwijderen van webpagina’s. Ook is WordPress zoekmachinevriendelijk en kun je er door middel van eenvoudige stappen voor zorgen dat je beter vindbaar wordt in Google.

Mobiele weergave

Websites worden tegenwoordig vaak bezocht via een smartphone of tablet. Wanneer je een website met WordPress maakt kun je deze gemakkelijk geschikt maken voor mobiele weergave. De meeste WordPress-designs zijn namelijk responsive. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de site opgevraagd wordt.

SEO vriendelijk

In de basis is WordPress SEO vriendelijk. Echter het staat of valt met de verdere opzet van de website. De gekozen template, de juiste structuur en goede SEO teksten zijn natuurlijk ook bepalend. Met behulp van de SEO plugins kun je de site nog SEO vriendelijker maken. Voor WordPress zijn ook veel plugins ontwikkeld om je website sneller te laten laden (o.a. caching plugins). Dit heeft uiteindelijk ook een positieve invloed op je positie in Google.

Veilig en vertrouwd

Wordpress is ontwikkeld met de veiligheid in het achterhoofd. Echter door de populariteit van WordPress worden sites met dit CMS ook interessant voor hackers en spammers. Door middel van verschillende hacking technieken proberen hackers toegang te krijgen tot de WordPress installatie waardoor je website wordt misbruikt voor kwaadwillige doeleinden. Je WordPress site kan onder andere kwetsbaar worden door geen updates uit te voeren, zwakke wachtwoorden te gebruiken of kwetsbare plugins te gebruiken. Het is dus essentieel om de site goed up to date te houden door de laatste Wordpress versie te installeren en de plugins tijdig te updaten en onbetrouwbare plugins te mijden. Aan te raden is om je WordPress website bij een professioneel en gespecialiseerd websitebureau onder te brengen.

Mediatypen

WordPress kan overweg met al je mediabestanden. Het gebruik van WordPress beperkt je dus niet alleen tot het schrijven van teksten. Het systeem heeft een ingebouwde ondersteuning voor afbeeldingen, audio- en videobestanden. Ook kun je WordPress gebruiken als verkenner voor documenten/en of bestanden. WordPress ondersteunt Embed enabled websites. Dit houdt in dat je YouTube video’s, Instagram foto’s, Tweets en Soundcloud audio direct beschikbaar maakt door het plakken van de URL in je post. Je kan zelfs bezoekers toestaan video’s te plaatsen en opmerkingen.

Gratis plugins

WordPress is zeer flexibel en kan met behulp van plugins worden uitgebreid. Net als thema’s zijn er duizenden gratis (en premium) plugins beschikbaar. Met deze plugins kun je niet alleen een extra functionaliteit aan je website toevoegen maar er zijn ook tal van plugins waarmee je een geheel nieuw platform aan je WordPress site kunt toevoegen.

Nieuwe informatie en ontwikkelingen delen wij ook via social media!

Volg ons op social media en zorg dat je geen update meer mist.

Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Workshop
Workshop
Contact
Contact
error: Content is protected !!