www.straatfotografieamsterdam.nl
Straatfotografie is een leuke en soms een “spannende” vorm van fotografie. In 2015 ben ik hiermee begonnen en vaak krijg ik de vraag hoe ik te werk ga. Inmiddels heb ik veel ervaring en wil ik dit graag met jullie delen. Dit jaar (2018) ga ik beginnen met het geven van workshops. Binnenkort lees je meer over mijn workshops op deze site en via mijn social media kanalen.
Bekijk de website
Bekijk de website
Twitter
Twitter
Op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Volg De Perfecte Klik op Twitter.
Op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Volg De Perfecte Klik op Twitter.
Instagram
Instagram
Volg De Perfecte Klik op Instagram en geniet mee van mijn foto's.
Volg De Perfecte Klik op Instagram en geniet mee van mijn foto's.
LinkedIn
LinkedIn
Mijn eigen bedrijfsprofiel op LinkedIn met alle relevante bedrijfsgegevens.
Mijn eigen bedrijfsprofiel op LinkedIn met alle relevante bedrijfsgegevens.
Email
Email
Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.
Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.
error: Content is protected !!
Contact Person WhatsApp