• SEO service is geheel gratis bij het ontwikkelen van je website

    Heb je een geweldig idee of een uitdagend probleem? Wij wisselen graag met je van gedachten over je online ambities. Bel of mail ons nu geheel vrijblijvend.

Fotografie
Fotografie
Als fotograaf ben ik constant op zoek naar de perfecte klik en heb ik veel ervaring in het zoeken naar en het uitlokken van prachtige dynamische beelden.
Als fotograaf ben ik constant op zoek naar de perfecte klik en heb ik veel ervaring in het zoeken naar en het uitlokken van prachtige dynamische beelden.
Webdesign
Webdesign
De Perfecte Klik is een webdesignbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve websites met een uitdagende uitstraling.
De Perfecte Klik is een webdesignbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve websites met een uitdagende uitstraling.
Grafische vormgeving
Grafische vormgeving
Je wilt onderscheidend zijn en ook opvallen? Ik lever voor elk doel en elke doelgroep een aansprekende oplossing.
Je wilt onderscheidend zijn en ook opvallen? Ik lever voor elk doel en elke doelgroep een aansprekende oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe website?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Samen werken aan een hoge positie in Google?

W

ist je dat 80% van je websitebezoekers je vinden via zoekmachines zoals Google? Je website optimaliseren voor zoekmachines is dus de beste manier om snel meer verkeer te genereren. Met succesvolle SEO optimalisatie zorg je dat jouw website vindbaar is op de gewenste zoekresultaten. Maar het gaat verder dan dat. Zo omvat SEO ook linkbuilding, het technisch analyseren van je website en lokale of juist internationale optimalisatie. Goede zoekmachine optimalisatie omvat een totaalconcept met maar één doel: jou optimaal vindbaar maken. Wil je hoger scoren in Google? Zorg er dan voor dat je echt een autoriteit bent op het gebied van jouw onderwerp. Google beloont sites die hun best doen om goede en voor gebruikers waardevolle informatie te bieden. Een kwalitatief goede tekst van een goede lengte waarin het onderwerp uitgebreid aan bod komt maakt het verschil. De doelstelling van Google is om voor haar gebruikers zo relevant mogelijk te zijn en kan dit alleen doen door ook relevante inhoud te tonen. Zorg er dus voor dat jouw content die relevante content is en dat deze voorzien wordt van goede koppen en afbeeldingen.

Heb je een uitdagend PROJECT of een VRAAG ? Neem gerust CONTACT op!

SEO service is geheel gratis bij het ontwikkelen van je website

N

adat je website online staat meld ik je website aan bij de verschillende zoekmachines. Hierdoor wordt je website snel opgenomen in de zoekresultaten en zorg ik ervoor dat alle pagina's van jouw website goed geïndexeerd worden. Waar je exact op gevonden wordt is o.a. afhankelijk van de inhoud van je website. Bij je website krijg je gratis de bezoekers statistieken module. Hiermee kunnen we eenvoudig je website koppelen aan Google Analytics, waarmee je precies kunt zien hoeveel bezoekers je had, hoe ze je gevonden hebben en welke pagina's ze hebben bekeken. In het CMS dat je bij jouw website ontvangt krijg je geavanceerde zoekmachine mogelijkheden. Hiermee kan je per pagina de website nog beter vindbaar maken in Google voor gewenste zoekwoorden, kun je testen of de zoekmachine-instellingen goed staan geconfigureerd en geeft het systeem je suggesties over mogelijke verbeteringen. Wordpress is van zichzelf een relatief zoekmachinevriendelijk CMS. Toch is het essentieel als je de website optimaal wil inzetten en je online doelen wil bereiken of de prestaties van de website wil verbeteren. Deze service is geheel gratis bij het ontwikkelen van je website. Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met mij op.

Breng JOUW ideeën online tot LEVEN. Hoe? Ik help JE graag.

Waarom website optimalisatie inzetten?

De voordelen van website optimalisatie

Door SEO krijg je meer bekendheid op het internet

Door SEO krijg je toename van het aantal bezoekers op jouw website. Je zorgt er namelijk voor dat jouw website beter te vinden wordt op zoekmachines.

SEO geeft langdurig effect

Voor bezoekers die je krijgt via zoekmachines betaal je niets en pagina’s die hoog in zoekmachines staan blijven bezoekers opleveren voor jouw website. Dit geeft dus voordeel op langere termijn.

SEO zorgt voor de juiste bezoekers

Door SEO lever je de informatie aan jouw doelgroep door middel van de woorden waarop zij in zoekmachines zoeken. De doelgroep is dus gericht opzoek naar jouw diensten en producten. Dit maakt SEO dus erg efficiënt.

SEO bespaart je geld

SEO zorgt ervoor dat jouw website hoger in Google staat zonder dat je advertenties hoeft te kopen. Dit is ook een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Google Adwords.

Langduriger site bezoek

Door optimale webteksten, pagina’s en visuals blijven de bezoekers langer op de site. Google geeft een steeds betere beoordeling van de relevantie van jouw website.

Professionele uitstraling

Een website is in de meeste gevallen het eerste visitekaartje van uw bedrijf. De professionele uitstraling en de aansprekende inhoud zorgen voor een positieve eerste kennismaking.

Nieuwe informatie en ontwikkelingen delen wij ook via social media!

Volg ons op social media en zorg dat je geen update meer mist

 
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Workshop
Workshop
Contact
Contact
error: Content is protected !!