• SEO service is geheel gratis bij het ontwikkelen van je website

    Het webdesign bureau dat wel altijd voor je klaar staat!

Fotografie
Fotografie
Als fotograaf ben ik constant op zoek naar de perfecte klik en heb ik veel ervaring in het zoeken naar en het uitlokken van prachtige dynamische beelden.
Als fotograaf ben ik constant op zoek naar de perfecte klik en heb ik veel ervaring in het zoeken naar en het uitlokken van prachtige dynamische beelden.
Webdesign
Webdesign
De Perfecte Klik is een webdesignbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve websites met een uitdagende uitstraling.
De Perfecte Klik is een webdesignbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve websites met een uitdagende uitstraling.
Grafische vormgeving
Grafische vormgeving
Je wilt onderscheidend zijn en ook opvallen? Ik lever voor elk doel en elke doelgroep een aansprekende oplossingen.
Je wilt onderscheidend zijn en ook opvallen? Ik lever voor elk doel en elke doelgroep een aansprekende oplossingen.
Samen werken aan een hoge positie in Google?

"Zoekmachine Marketing is van belang omdat mensen in toenemende mate sites vinden via zoekmachines"

Nadat je website online staat meld ik je website aan bij de verschillende zoekmachines. Hierdoor wordt je website snel opgenomen in de zoekresultaten en zorg ik ervoor dat alle pagina's van jouw website goed geïndexeerd worden. Waar je exact op gevonden wordt is o.a. afhankelijk van de inhoud van je website. Bij je website krijg je gratis de bezoekers statistieken module. Hiermee kunnen we eenvoudig je website koppelen aan Google Analytics, waarmee je precies kunt zien hoeveel bezoekers je had, hoe ze je gevonden hebben en welke pagina's ze hebben bekeken.

In het CMS dat je bij jouw website ontvangt krijg je geavanceerde zoekmachine mogelijkheden. Hiermee kan je per pagina de website nog beter vindbaar maken in Google voor gewenste zoekwoorden, kun je testen of de zoekmachine-instellingen goed staan geconfigureerd en geeft het systeem je suggesties over mogelijke verbeteringen. Wordpress is van zichzelf een relatief zoekmachinevriendelijk CMS. Toch is het essentieel als je de website optimaal wil inzetten en je online doelen wil bereiken of de prestaties van de website wil verbeteren. Deze service is geheel gratis bij het ontwikkelen van je website. Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met mij op.

Heb je een uitdagend PROJECT of een VRAAG ? Neem gerust CONTACT op!
SEO service is geheel gratis bij het ontwikkelen van je website

"Het webdesign bureau dat wel altijd voor je klaar staat!"

Welke zoektermen gebruiken mijn klanten?

Dit is verreweg de belangrijkste vraag die je je bij zoekmachine optimalisatie moet stellen. Hierbij is het van groot belang dat je je doelgroep goed kent en hun gedachten kunt lezen. Immers, de manier waarop je potentiële klanten denken over de producten of diensten die je aanbiedt bepaalt welke zoekopdrachten zij zullen gebruiken. Het belangrijkste onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het bepalen van je keyword strategie waarmee potentiële klanten je website moeten vinden.

Canonical URL

Wat is een canonical URL? Dit is de URL van de pagina waarnaar wordt gerefereerd met behulp van de canonical tag op andere pagina’s. Deze tag wordt ingezet om duplicate content te voorkomen. Duplicate content houdt in dat meerdere pagina’s dezelfde inhoud hebben. Als bijvoorbeeld Google ziet dat jij op je website twee pagina’s hebt met verschillende URL’s maar met dezelfde inhoud, zal dit negatieve gevolgen hebben voor je website.

Redirecten (URL)

Het gebruik van 301 verwijzingen is essentieel in iedere SEO strategie. Helaas worden ze nog te weinig gebruikt of vaak vergeten. Een 301 verwijzing, ook wel 301 redirect genoemd, is een permanente automatische doorverwijzing van de ene naar de andere pagina die tegelijk aangeeft dat de pagina waar de verwijzing op zit niet of niet meer bestaat. Een 301 redirect op een pagina geeft Google het signaal dat deze pagina niet meer geïndexeerd hoeft te worden en de autoriteit (pagerank) van een pagina doorgeschoven mag worden naar de pagina waar de 301 redirect naar verwijst. Een pagina waar een 301-redirect op zit, zal daarom na verloop van tijd uit de ranking van Google verdwijnen en zal vervangen worden door de pagina waar naar verwezen wordt. Je kunt een 301 verwijzing daarom vergelijken met een verhuisbericht.

Google Algoritme

Het Google Algoritme is iets waar online marketeers veel aandacht aan besteden. Google is de grootste zoekmachine in de wereld, waardoor iedere webshop vindbaar wilt zijn binnen deze zoekmachine. Het Google Algoritme is eigenlijk ‘het hart’ van de zoekmachine. Het algoritme beslist, door middel van honderden factoren, of je pagina wel of niet getoond wordt bij een zoekopdracht. Het bepalen van de zoekresultaten wordt in een paar tiende van een seconden berekend door het algoritme. De pagina die vervolgens getoond wordt door het Google Algoritme is de Search Engine Result Page (SERP).

Nieuwe informatie en ontwikkelingen delen wij ook via social media!

"Volg ons op social media en zorg dat je geen update meer mist"

Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Contact
Contact
error: Content is protected !!